Service IT

Exista 7 produse.

Subcategorii

 • Service Calculatoare

     Dupa opt ani de activate pe piata valceana, am reusit sa ne facem cunoscuti prin seriozitate, atât ca integratori de solutii, cât si ca distribuitori de produse si servicii necesare proiectarii,integrarii si intretinerii infrastructurilor IT&C. 

  Serviciile oferite de INFOBAZAR ofera mai multe tipuri de suport IT: 

  Mentenanta hardware -verifica, testeaza si asigura o buna functionare a echipamentelor hardware; 

  Mentenanta software – updateaza aplicatiile existente, elimina problemele de natura software (virusi, spyware samd), instaleaza softwareul necesar echipamentelor hardware adaugate ulterior. 

  Mentenanta retelei existente – supravegheaza starea retelei existente si a echipamentelor care manageriaza întregul sistem. 

  Vanzare de echipamente IT&C – INFOBAZAR poate fi considerat un furnizor complet, la care cu o singura oprire, un client poate achizitiona toata gama de solutii IT&C de care poate avea nevoie.

  INFOBAZAR va ofera o gama larga de produse IT (servere, calculatoare, laptopuri, imprimante, copiatoare, consumabile imprimante / copiatoare dar si componente) precum si produse active sau pasive de networking (cabluri si conectica, switchuri, rackuri, electrice, jgheaburi de cablu etc). 

  Cu legaturile puternice pe care le-am dezvoltat cu furnizorii nostri interni si externi putem sa va oferim preturi competitive si livrari rapide. 

  Capacitate tehnica si service - Personalul implicat beneficiaza de întreaga gama de documentatie tehnica, scolarizari în facilitati de productie, acces la centrele de asistenta tehnica, pentru a efectua un service de cel mai înalt nivel. 


  INFOBAZAR acopera o gama larga de servicii garantie si postgarantie printre care: 
  • reparare / diagnosticare pc 
  • reparare / diagnosticare laptop 
  • reparare / diagnosticare monitoare 
  • reparare / diagnosticare imprimante 

  •INFOBAZAR ofera si servicii de reincarcare cartuse imprimante. 

  Service (reparatii) calculatoare desktop, laptop, imprimante numai pe raza  judetului Valcea
 • Service Imprimante

  Avem experienta in activitatea de service imprimante HP, Canon, Lexmark, Epson, Xerox, Samsung, Dell, Brother,
  Asiguram service pentru imprimante, laser .

  Efectuam reparatii, curatare, reconditionare, reumplere tonere si cartuse.

  Resetam imprimante astfel incat dupa resetare sa nu mai fiti nevoiti sa cumparati cip-uri ci sa faceti numai un banal refill la un pret plecand de la 30 de lei.

 • Refill cartuse

  Firma noastră oferă un serviciu de REFILL ( incarcare - recondiţionare – remanufacturare) cartuşe laser

  Serviciul de refilare - remanufacturare cartuşe laser

  • Aspirare cartuş - Toner Cleaning Machine
  • Recondiţionarea tuturor pieselor componente ale cartuşului cu tehnici şi utilaje profesionale
  • Înlocuirea cipului cu unul nou
  • Cosmetizarea produsului
  • Verificarea eventualelor imprefecţiuni apărute în cadrul procesului de remanufacturare
  • Sigilarea cartuşelor
  • Verificarea calităţii
  • Ambalare în pungi


  * Prin adevăratul procedeu de remanufacturare se obţine un produs finit nou, de o calitate similară produsului original, în unele cazuri calitatea poate fi superioară produsului OEM. Prin remanufacturare se înţelege procedeul de desfacere a cartuşului, recondiţionarea pieselor cu viaţă lungă de utilizare, gen rolă magnetică, arcuri, diferite angrenaje din metal sau plastic şi înlocuirea TUTUROR pieselor care suportă o uzură importantă după primul ciclu de printare, şi anume: cilindrul fotosensibil, lamele de dozare, PCR Primary Charge Roller, developer roller, doctor bar, iar în final se montează sigiliul, cipul (la reperele care necesită cip) se sigilează şi ambalează, obţinându-se astfel un produs de o calitatate superioara.


  Preţ remanufacturare - refilare de la 30 lei, în funcţie de model

 • Service internet

  Ai un laptop / tabletă și doresti să navighezi pe web din confortul fotoliului, sau poate ai nevoie de o conexiune la internet în două camere și ai doar un singur punct de conexiune la internet?
  Acum este posibil să te conectezi la internet cu o conexiune fără fir (wireless-wifi).

  Noi te ajutam sa ai net de oriunde!

 • Consultanta IT

  Puteti solicita ajutorul echipei noastre pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavoastra, prin apelarea la serviciile de consultanta IT.

  Suntem in masura sa oferim consultanta si solutii pentru problemele legate de tehnologia informatiei, atat hardware cat si software, de la simple configurari de sisteme, infrastructuri hardware (retele de calculatoare, servere) pana la implementari de solutii complete de business.

  Consultanta IT poate include, dar nu se limiteaza la, dimensionarea corecta, recomandari privind infrastructura hardware, de comunicatie si solutii software (inclusiv conceperea unui set clar de specificatii pentru aplicatiile dorite) care rezolva cel mai bine obiectivele propuse.


Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:0728.186.793

Apelați-ne